Tervishoiukõrgkool ootab vestlusringi omastehooldajaid

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähedane inimene võib ühel päeval saada vanaks ning vajada tuge. Oskustest, kuidas eaka inimese eest hoolitsemisega hakkama saada, jääb tavainimesel sageli puudu.
Lähedane inimene võib ühel päeval saada vanaks ning vajada tuge. Oskustest, kuidas eaka inimese eest hoolitsemisega hakkama saada, jääb tavainimesel sageli puudu. Foto: Jaanus Lensment

12. mail kella 16 kuni 18 leiab Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis aset dementsusega eakate omastehooldajate tugigrupi kohtumine.

Tugigrupis jagatavad selle liikmed oma kogemusi ja nõuandeid ning mõtlevad koos edaspidiste ühiste tegevuste peale. Kohtumisel räägitakse dementsussündroomist, hooldamisprobleemidest, toetavatest teenustest ja paljust muust.

Vestlusringis osalevad neuroloog Ülla Linnamägi, tegevusjuhendaja Imbi Mäger, Tartu Tervishoiu Kõrgkooli vaimse tervise õenduse lektor Janika Pael, sotsiaaltöötaja Angelika Armolik, kogemusnõustaja Sirje Metsoja ning Tartu Tervishoiu Kõrgkooli geriaatria ja gerontoloogia lektor Merle Varik.

Omastehooldajate tugigrupis osalemine on tasuta, vajalik on registreerumine meiliaadressil merlevarik@nooruse.ee või telefoninumbril 737 0260.

Selline tugigrupp koguneb Tartu tervishoiu kõrgkoolis esimest korda ning kohtumine algab reedel, 12. mail kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles