Foto: väikesed linnakodanikud lõpetasid südamekuu meeleoluka matkaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naerumaa lasteaia lapsed teel Tähtvere parki.
Naerumaa lasteaia lapsed teel Tähtvere parki. Foto: Erakogu

Õppida ei ole kunagi liiga hilja, aga ka mitte liiga vara: nii tähistati Tartu lasteaedades aprillis südamekuud, mille raames räägiti väikestele inimestele tervislike eluviiside ning liikumise tähtsusest.

Südamekuu lõpetuseks korraldasid Naerumaa, Midrimaa ja Tähtvere lasteaiad meeleoluka matka Tähtvere spordiparki, kus oli maha märgitud teatevõistluste takistusrada, täpsusvisked rõngasse, jalgpalli mänguala ja frisbee rada. Kui kõik võistkonnad olid alad läbinud, toimus märgitud rajal 300 meetri pikkune südamejooks.

Jalgpallilahing.
Jalgpallilahing. Foto: Erakogu

Kõik Tartu lasteaiad püüavad aastaringselt pakkuda lastele võimalikult tervislikke toite, kuid et menüüsse veidi vaheldust sisse tuua, korraldas näiteks üks Naerumaa lasteaia rühm südamekuu raames lapsevanemate abiga tervislike salatite nädala. Selleks pandi kokku raamat 17 erinevast salatist. Lastele meeldisid neist kõige enam Kreeka salat ja puuvilja-jogurti salat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles