Valimisaasta tööplaanis on 31 kilomeetrit kõnni- ja rattateid

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soinaste tänavas lõiguti on kõnniteed ja lõiguti pole. Sellel aastal tehtavate teetööde järel peaksid kõnniteed olema kogu tänava pikkuses.
Soinaste tänavas lõiguti on kõnniteed ja lõiguti pole. Sellel aastal tehtavate teetööde järel peaksid kõnniteed olema kogu tänava pikkuses. Foto: Sille Annuk

Reformierakond lubas nelja aastaga sada kilomeetrit uusi või uuendatud kergliiklusteid. Mis sellest lubadusest on saanud?

Viimased nädalad on toonud järjest teateid uute kõnni- ja rattateede ehituse alustamisest üle linna. Näiteks ligi kolme kilomeetri pikkune kergliiklustee Riia tänavast raudtee äärt, hiljem Kabeli ja Ülenurme tänavat pidi Võru tänava postimaja liiklussõlmeni. 

Tähelepanelik linlane avastab kergliiklusteede ehitustöid tänavu aga igal sammul ja kui uurida kõrval olevat tabelit, on ka üpris selge, miks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles