Vald pakub huvilistele saart

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kamari järv Põltsamaa vallas. Kavandatav karavaniparkla ja kämpingud on mõeldud järve idaosas asuvale suuremale saarele.
Kamari järv Põltsamaa vallas. Kavandatav karavaniparkla ja kämpingud on mõeldud järve idaosas asuvale suuremale saarele. Foto: Maa-amet

Põltsamaa vallavalitsus otsib huvilisi, kes sooviksid tegutseda Kamari paisjärve suurimal saarel. Huvilise leidmiseks kuulutas vald välja konkursi ja pakub vastutasuks hoonestusõigust.

Kamari järv asub Põltsamaa linnast lõunas. Umbes 22-hektariline veekogu on paisutatud Põltsamaa jõele. Paisjärve idaosas asub 3,14 hektari suurune saar, kus vald soovib arendada puhke- ja majutusteenuseid. Täpsemalt kämpingud ja karavanautode peatumiskohad koos toetava taristuga. Hoonestusõiguse tasu alghinnaks on viis senti ruutmeetri kohta ja see seatakse 33 aastaks.

Kuni 12. maini ootab Põltsamaa vallavalitsus võimalikelt huvilistelt visioone ja pakkumisi, kui suurt tasu nad on nõus hoonestusõiguse eest maksma. Enampakkumise ja hoonestusõiguse tingimustega saab tutvuda valla veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles