Oma poe avav juustutalu võtab möödasõitjatelt pinge maha

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poeruumid olid juustutalul juba varem olemas. Nüüd on ruumides uued põrandad, kohapeal meisterdatud mööbel, lamp laes, ja Andre farmi perenaine Erika Pääbus võibki juustukera 
lahti lõigata.
Poeruumid olid juustutalul juba varem olemas. Nüüd on ruumides uued põrandad, kohapeal meisterdatud mööbel, lamp laes, ja Andre farmi perenaine Erika Pääbus võibki juustukera lahti lõigata. Foto: Kristjan Teedema

Tartu- ja Põlvamaa piiril tegutsev Andre farm avab laupäeval oma territooriumil kaupluse, et enda toodangut paremini turustada.

«Mööda sõitvad inimesed ütlevad, et tahaks küll juustu osta, aga ei julge alati helistada ja tülitada. Selle pinge võtame nüüd maha,» märkis Andre farmi perenaine Erika Pääbus. 

Pood hakkab enamikul päevadest lahti olema ja kõik võivad lahkesti sisse astuda. Peagi paigaldab talu Tartu-Põlva maantee äärde ka poodi juhatava sildi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles