Jäisel kevadel saab õuelilli enneolematult odavalt

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bauhofi aiaosakonna vanemaednik-spetsialist Margit Päkk ja ta kolleegid veavad õhtuti suured lillekonteinerid müügisaali sooja ning sikutavad need hommikul jälle õue. Mis teha, sel aastal tuleb kevad nõndaviisi.
Bauhofi aiaosakonna vanemaednik-spetsialist Margit Päkk ja ta kolleegid veavad õhtuti suured lillekonteinerid müügisaali sooja ning sikutavad need hommikul jälle õue. Mis teha, sel aastal tuleb kevad nõndaviisi. Foto: Margus Ansu

Vahelduv pilvisus, vihmahood ja lörts saadavad meid ilmateenistuse andmeil ka lähipäevil. Aga suurte ehituspoodide aiaosakondades on kliendid käinud ka lumega ja ostja vaatevinklist on kehval ilmal omad plussidki.

Kümme sarvkannikest 99 sendi eest, võõrasema 50 senti, valik püsikuid 1 euro 95 senti tükk – sellised hinnad olid eile väljas Bauhofi aiaosakonnas. «Varasematel kevadetel sel aja nii soodsa hinnaga taimi tõesti meil pole olnud,» tõdes Bauhofi aiaosakonna vanemaednik-spetsialist Margit Päkk. Ta meenutas, et näiteks eelmise aasta kevadel maksid kümme sarvkannikest 2 eurot ja 80 senti.

Põgus retk Tartu teiste suuremate ehituspoodide aiaosakondadesse näitas, et nii suurt kevad- ja suvelillede valikut ning nii odavaid hindu mujal praegu pole. K-Rauta aiaosakonnas olid eile ennelõunal esimestest õitsejatest müügil 50-sendised võõrasemad ja sarvkannikesed, viimaste kümne taimega paki hind oli 2 eurot 49 senti. Decora taimeaias ootasid ostjaid võõrasemad, hind 49 senti varasema 69 sendi asemel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles