Jaanus Liivak: korvpallis peab olema võitlust, mida vaadata

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine korvpallur ning praegune Tartu Kalev / Estiko peatreener Jaanus Liivak on Tartu korvpalli suhtes kriitiline: tippu jõudnud noormängijaid pole juba kümme aastat peale kasvanud ning treenerite töö võiks tema arvates olla tõsisem.
Endine korvpallur ning praegune Tartu Kalev / Estiko peatreener Jaanus Liivak on Tartu korvpalli suhtes kriitiline: tippu jõudnud noormängijaid pole juba kümme aastat peale kasvanud ning treenerite töö võiks tema arvates olla tõsisem. Foto: Margus Ansu

Tartu Kalev / Estiko meeskonna korvpalli esiliiga finaali viinud ja lisaajal kolmepunktise kaotusega leppima pidanud peatreener Jaanus Liivak leiab, et korvpalli üldine tase on madal ja noortega tuleks teha rohkem tööd.

Finaalmängust on nüüdseks neli päeva möödas, kas kaotusvalu on juba unustatud?

Õnneks on minu põhitöö (Liivak töötab ehitusfirmas – toim) ja treeneritöö kaks täiesti erinevat valdkonda. See võtab pinged maha. Aga kui ma sealt saalist välja värske õhu kätte astusin, siis tekkis küll korraks küsimus, kas see kõik ikka reaalselt juhtus nii. Minule oli see uus kogemus. Kõik ju nägid, mis juhtus. Mis ikka leinata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles