Tartu uusim mängumaa kannab Marakrati nime

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kvartali keskuses avas uksed Marakrati mängumaa.
Kvartali keskuses avas uksed Marakrati mängumaa. Foto: Marakratt

Kui mullu valiti Tartu kevadpäevade parimaks tudengibändiks Marakratt, siis tänavuste tudengipäevade ajal tegi Kvartali keskuses uksed lahti samanimeline laste mängukeskus.

Kvartali teatel on Marakratt avatud seitsmel päeval nädalas. Lastele pakutakse atraktsioone kahel korrusel ja ligi 450-ruutmeetrise pinnaga mängualal mahub korraga mängima üle saja lapse. Mõeldud on mängumaa rohkem nelja- kuni kümneaastastele lastele. Alla nelja-aastastele on loodud eraldi ala, kust on võimalik suuremate tegemisi jälgida, aga ka ise turnida.

Kuigi mängumaa on loodud eelkõige iseseisvaks mängimiseks, on alati kohapeal abivalmis personal. Marakrati esindaja Kert Kruusakivi sõnul on töötajad koolitatud ning nende esmane ülesanne on tagada lastele turvaline keskkond.

Alla nelja-aastaste laste puhul on nõutud ka lapsevanema või hoidja kohalolu. Neile rajati sohvaala, kus saab lugeda värskeid ajakirju, ja peagi saabub ka kohviautomaat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles