Turu tänavale võib kerkida veel üks büroohoone

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu tänava äärde kerkiva büroohoone eskiis.
Turu tänava äärde kerkiva büroohoone eskiis. Foto: Fausto Capital

Viimastel aastatel on Tartusse Turu tänava äärde kerkinud uusi büroohooneid ja paistab, et sellele ei tule veel lõppu, sest kolmekorruselist maja kavandab sinna ka Fausto Capital.

Ettevõtte teatel on plaanis ehitada nüüdisaegne büroohoone kesklinna lähedale Turu tänava äärde, mis on Tartu üks tihedaima liiklusega tänavaid. «Turu tänava piirkond areneb viimastel aastatel väga aktiivselt. Sinna suundub suur osa liiklusest ning on mõistetav, et ka ärihooned kerkivad taristu olulistesse sõlmpunktidesse,» rääkis Fausto Grupi juhatuse liige Sven Mihailov.

Kolmekorruselise büroohoone esimesele korrusele on plaanitud toitlustus-, kaubandus- ja teeninduspinnad, teisele-kolmandale bürood. «Kindlasti tuleb ka suur parkla,» lubas Mihailov. Ehitust plaanitakse alustada selle aastal jooksul, büroohoone ehitusluba on juba väljastatud. Hoone peaks valmima tuleval aastal. Võimalike rentnikega läbirääkimised  käivad.

Fausto Capitali portfelli kuulub ligikaudu 58 000 ruutmeetrit kaubandus- ja äripindu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles