Tudengid täidavad raeplatsil linlaste kõhtu

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hilise ärkamisega linlased ei pea täna kodus söömise peale aega raiskama. Tartu üliõpilased pakuvad tudengipäevade alguse puhul raeplatsil hommikusööki igale maitsele.

Kell 9 oli kõige pikem saba vahvlijärjekorras. Vähe sellest, et magus vahvlihõng kogu raeplatsi täitis, sai see, kes sabas lõpuni jaksas seista, vahvlikoonuse sisse boonuseks ka jäätist. Vahvlitelgi kõrval said tervislikumat kehakinnitust eelistavad inimesed kaasa haarata aga topsiga müslit. Korraliku kõhutäie otsijatel on aga võimalus süüa tatraputru ja juua kõrvale taimeteed. Loomulikult ei puudu valikust ka pannkoogid, ent seekord on lisaks tavapärastele kookidele saadavad ka pannukad veganitele.

Head-paremat saab plaanide järgi kuni kella 12ni.

Sellega algas Tartu tudengipäevade kevadfestival, mis toob 24. - 30. aprillini tudengite ning linnarahvani enam kui 150 kultuuri-, spordi- ja meelelahutussündmust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles