Avarii tegi liikluse Riia mäel närviliseks

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24. aprilli hommikul Tartus Riia tänaval juhtunud avarii.
24. aprilli hommikul Tartus Riia tänaval juhtunud avarii. Foto: Risto Mets

Nii mõnigi juht mõtles juba Võidu sillal endamisi, miks liiguvad eesolevad autod nii aeglaselt? Kaubamaja ja Kvartali vahelisel lõigul Riia tänava alguses kiputi teosammul ees liikuvatele autodele lausa signaali laskma.

Aeglase liikumise põhjust polnud tarvis siiski kaugelt otsida. Riia mäe tõusu keskel olid omavahel kokku põrganud sõiduautod Renault ja Audi. Kokkupõrge oli tugev ja Renault'i radiaatorist voolas jahutusvedelik välja. Õnnetuspaigast viidi haiglasse tervisekontrolli ka üks naisterahvas.

Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus avarii veidi enne kella 8 ja kokku põrkas tegelikult koguni neli sõidukit. Sündmuskohal selgus, et Renault'i juht polnud piisavalt tähelepanelik ja mööda Riia tänavat üles liikudes sõitis ta oma masinaga tagant otsa Audile. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Audi otsa tema ees seisnud sõiduautole Opel Astra, mis saadud löögist sõitis tagant riivamisi otsa Nissan Navarale.

Et Audis viibis kaasreisijana ka lapseootel naine, viisid meedikud ta tervisekontrolliks TÜ kliinikumi. Teised inimesed õnnetuses viga ei saanud. Politsei kinnitusel olid kõik juhid kained, omasid juhtimisõigust ning sõidukitest kasutati korrektselt turvavarustust.

Kõik masinad said kokkupõrkes kahjustada ning juhtumiga tegeleb edasi kindlustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles