Galerii: Rohelise pargi uusim asukas pidas avamispidu

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõttöelda ei kolinud reedel avamispidu pidanud Intrac Eesti ASi Tartu kontor veel linnapiirile Rohelisse parki rajatud majja sisse, sest see pole veel päris valmis. Küll aga otsustati just nüüd pidada ära avamispidu, sest kui ehitaja hoone juuni alguses lõplikult üle annab, on peo pidamiseks juba liiga kiire aeg.

«Lootsime Maamessi ajaks. Tõsi, päris valmis ei saanud,» tõdes Intrac Eesti ASi juhatuse esimees Tanel Teimann. Ehitus on graafikus, lihtsalt imet ei sündinud. Tema sõnul otsustati aga just nüüd, mil suur mess paljud nende kliendid Tartusse meelitanud, näidata kõigile, et Lõuna-Eestisse investeerimist võetakse tõsiselt.

Kolimist ootab firma mõistagi juba pikkisilmi, sest praeguses asupaigas Tiksojal on väga kitsas. Eriti nüüd, mil ettevõte on saanud Massey Ferguson'i esindajaks Eestis ja Lätis. Lisaks müüb ja hooldab firma ehitus-, põllu- ja metsatehnikagat sellistelt kaubamärkidelt nagu John Deere, Manitou, Case ja Bomag.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles