Soinaste tänaval suletakse liikluseks uus lõik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd. Pilt on illustratiivne.
Teetööd. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistus annab teada, et seoses sadeveetorustiku ehitusega suletakse 24. aprilli hommikul kell 9 Soinaste tänav lõigus Aardla tänav - Raja ja Räni tänavate ristmik. 

Raja tänava ja Räni tänav ristmik on liiklemiseks avatud. Töid teostatakse mitmes etapis, endiselt on suletud ka Raja tänava ja Riia tänava vaheline lõik.

Tööd peaks saama valmis orienteeruvalt 3. juuliks. Kohalikele elanikele tagatakse läbipääs, kuid bussid number 18 ja 19 on ümber suunatud.

Buss number 18 Lõunakeskuse suunal sõidab Kesk-kaar - Raudtee (paremale) - Aardla ringristmikul tagasipööre Raudtee tn - Suur-kaar - Tamme pst - Soinaste.

Kesklinna suunal sõidab number 18 Soinaste - Tamme pst - Suur-kaar - Raudtee (paremale) - Aardla ringristmikul tagasipööre - Raudtee - Kesk-kaar.

Buss number 19 sõidab (Aardla - Riia suunal) Aardla ringristmik paremale Rautee tn - Suur-kaar - Tamme pst - Soinaste ja vastupidisel suunal sõidab nr 19 Soinaste - Tamme pst - Suur-kaar - Raudtee (paremale) - Aardla.

Mõlemad Raudtee bussipeatused on nihutatud ajutiselt Soinaste tänavalt Raudtee tänavale. Riia tänava suunas liikuv buss peatub peale ringristmiku raudtee poolsel küljel. Televisiooni bussipeatus on edasi nihutatud Tamme pst - Soinaste ristmikule, Lemmatsi bussipeatus on viidud Suur-kaar - Räni ristmiku juurde. Käo bussipeatus on ajutiselt suletud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles