Masingu kool leidis ravikodule kodulinnast päästerõnga

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Masingu kool ei pannud pärast Norra projekti lõppemist oma vajalikku ravikodu kinni, praegu elab ja õpib seal nii enda kui ümbruskonnaga paremini toime tulema kuus õpilast. Selle aasta lõpuni on koolil lubanud ravikodu pidamist rahaliselt toetada Tartu linn.
Masingu kool ei pannud pärast Norra projekti lõppemist oma vajalikku ravikodu kinni, praegu elab ja õpib seal nii enda kui ümbruskonnaga paremini toime tulema kuus õpilast. Selle aasta lõpuni on koolil lubanud ravikodu pidamist rahaliselt toetada Tartu linn. Foto: Sille Annuk

Norra projekti raha Tartu Masingu kooli ravikodu pidamiseks lõppes eelmise aastaga, selle aasta kolm esimest kuud on kool vajalikku asutust üleval pidanud õpilaskodu, rehabilitatsiooni- ning oma rahaga.

«Aasta alguses oli lootus, et sotsiaalkindlustusamet toetab meie ravikodu suurema rehabilitatsioonitoetusega, kuid märtsis ütles see amet meile selgelt ära,» rääkis Masingu kooli direktor Tiina Kallavus. «Sellest on šokeerivalt kahju, sest meil on ravikodu, oskused seda pidada ning lapsed, kes seda väga vajavad.»

Ka teise kooli mure

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles