Videoblogi jälgib Tartu ülikooli raamatukogu remondiaegset tööd

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videoblogi esimese osa üks peategelasi on Tartu ülikooli raamatukogu kogude direktor Kristina Pai.
Videoblogi esimese osa üks peategelasi on Tartu ülikooli raamatukogu kogude direktor Kristina Pai. Foto: Kaader vlogist

Tartu ülikooli raamatukogu on eile YouTube´is pannud välja kümneminutilise video sellest, mida teevad raamatukogu töötajad remondi ajal ja milline on olukord ehitustandril. See on videopäeviku ehk videoblogi ehk vlogi esimene postitus.

«Meie videopäevik hakkab kajastama nii raamatukogu teenustega seonduvat kui ka sündmusi ja arenguid, mis raamatukogu puudutavad,» on kirjas vlogi «Mis toimub?» esimeses postituses. «Esimeses osas näitame, millises seisukorras on hoone, mis nüüdseks juba 10 kuud remondis on olnud.»

Tartu ülikooli siseveebi kasutajad said teate, et sissekandeid vlogisse tehakse iga kahe nädala järel ning eesmärk on hoida lugejaid kursis kõigega, mida raamatukogus tehakse.

«Kuna meie maja on praegu lugejatele suures osas suletud, on tekkinud palju küsimusi, et mida te seal üldse teete,» rääkis TÜ raamatukogu direktor Martin Hallik. «Vlogi on suurepärane võimalus näidata, millega raamatukogu iga päev tegeleb.»

Vlogi sissekannetes astuvad üles nii raamatukogu töötajad kui ka külalisosalejad. Esimese osa peategelane on direktori kõrval raamatukogu kogude direktor Kristina Pai. Juba teises osas näevad vaatajad ühte tuntud Tartu inimest, kes käib TÜ raamatukogus praegu väga harva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles