Supilinnas käib juba aastaid öine saiategu

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saiasahwri peremees Elar Grünberg (leti 
taga) on tänu ärile paljude oma klientidega sõpradeks saanud. Nende hulgas on supilinlane Marko Kohv, kes külastab pagariäri paar korda nädalas. Kohvi lemmikuks on kujunenud martsipani-jõhvikarullid, mida ta suure reede hommikul viis ka vanaemale maitsmiseks.
Saiasahwri peremees Elar Grünberg (leti taga) on tänu ärile paljude oma klientidega sõpradeks saanud. Nende hulgas on supilinlane Marko Kohv, kes külastab pagariäri paar korda nädalas. Kohvi lemmikuks on kujunenud martsipani-jõhvikarullid, mida ta suure reede hommikul viis ka vanaemale maitsmiseks. Foto: Margus Ansu

Supilinna pagariäri Saiasahwer peremees Elar Grünberg teab pärast kahte aastat äri pidamist juba nägupidi, kes ostab kolm lihapirukat, kes ainult moonirulli. Lõuna paiku on Grünberg tähele pannud, et kui uksest astuvad sisse emad lapsevankritega, on nende vaieldamatu lemmik kohupiimakorp. 

Saiasahwer pole küll kohvik, aga seal on klientide tarvis pandud valmis laud ja toolid, juhul kui keegi soovib pikemalt aega veeta. Nii leidubki neid, kes võtavad sisenedes kohe istet ja kohvi ning hoiavad arve lahti. Kui kohv joodud ja saiad söödud, ostetakse pirukat veel koju kaasagi.

Oma töö nautijad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles