Suured põllumasinad on teel, Maamess algab juba nädala pärast

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Maamessi alguseni on veel nädal, on messiplatsil juba nii mõnigi suur põllumasin juba kohal.
Kuigi Maamessi alguseni on veel nädal, on messiplatsil juba nii mõnigi suur põllumasin juba kohal. Foto: Eili Arula

Olgugi, et järjekorras 25. Maamess algab alles nädala pärast, käib messiplatsil juba praegu vilgas töö. Messi korraldajad paluvad Näituste messikeskuse läheduses liiklevatelt sõidukijuhtidelt mõistvat suhtumist ja teravdatud tähelepanu, sest suuremõõtmeliste messieksponaatide transportimine võib liikluses seisakuid tekitada.

Maamess laiub sel aastal 60 000 ruutmeetril ning messil osaleb 500 ettevõtet. Et eksponendid saaksid masinad varakult platsile tuua ning suurte masinate transportimine ei ajaks messikeskuse ümber olevaid tänavaid umbe, algas messiplatsi väljapaneku üles seadmine juba täna.

«Masinad on suuregabariidilised ning aeglustavad liiklust. Manööverdamiseks kulub suurtel masinatel rohkem aega ja ruumi, seega palume liiklejail olla sel ja järgmisel nädalal messikeskuse juures liigeldes eriti tähelepanelik,» märkis Tartu Näituste messikeskuse kommunikatsioonijuht Henrik Urbel.

Maamessi eksponaate pannakse üles terve nädala jooksul, ka homsel riigipühal ning nädalavahetusel. 25. Maamess algab järgmisel neljapäeval ning kestab laupäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles