Tartu bussihankel algab juristide lahing

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2011. aasta algusest Tartu bussiliinidel sõitnud Sebega pikendas linn 2016. aasta suvel lepingut kahe aasta võrra, uus lepinguperiood algab kava järgi juulis 2019.
2011. aasta algusest Tartu bussiliinidel sõitnud Sebega pikendas linn 2016. aasta suvel lepingut kahe aasta võrra, uus lepinguperiood algab kava järgi juulis 2019. Foto: Kristjan Teedema

Võit paistab Go Busile ja hõbe tõotab arvutusvea avastamise tõttu tulla Eesti Bussile. MRP Linna Liinid üritab advokaadibüroo vahendusel tõestada, et tegelikult tegid hoopis nemad linnale parima pakkumise.

Näiliselt on Tartu bussihanke teemal kestnud pikk vaikus pärast seda, kui linn otsustas diskvalifitseerida Läti firma Liepājas autobusu parks. Järele on jäänud seitse ettevõtet, mis tahaksid kahe aasta pärast juulis alustada Tartu linnaliinidel sõitmist, leping sõlmitakse kümneks aastaks. Kuid Tartu linn ei ole nädalate viisi jõudnud järgmise sammuni, mis on pakkumuste tunnistamine hanketingimustele vastavaks.

Abilinnapea Valvo Semilarski avaldas, et uudiseid on siiskitulemas, kuid delegeeris vastamise linnamajanduse osakonna juhatajale Rein Haagile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles