Võttis aega mis võttis, aga lammutuseks läks (1)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal algasid kunagisel nakkushaigla krundil lammutustööd. Esimesena läks kopa alla tellistest laotud vana pesuköök, seejärel asutakse kõrvalasuva endise elumaja ja abihoone kallale.
Sel nädalal algasid kunagisel nakkushaigla krundil lammutustööd. Esimesena läks kopa alla tellistest laotud vana pesuköök, seejärel asutakse kõrvalasuva endise elumaja ja abihoone kallale. Foto: Kristjan Teedema

2014. aasta augustis lammutusloa saanud OÜ Aurorette ootas siiamaani, et kopp Lina tänava kunagise haiglakompleksi kallale lasta. Sel nädalal algas lõpuks esimese maja lõhkumine.

Kunagise nakkushaigla pesuköögist oli eile veel pool alles, kui krundi arendaja OÜ Aurorette juhatuse liige Kaimo Sepp punase-valgetriibulise kilelindi taga seistes lammutamist jälgis. Ta rääkis, et lammutuse ettevalmistus algas läinud nädalal, kopp asus tööle esmaspäeval.

Kunagise haiglakompleksi abihoone aadressil Lina 9. / KRISTJAN TEEDEMA
Kunagise haiglakompleksi abihoone aadressil Lina 9. / KRISTJAN TEEDEMA Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles