Moodsaimat lasteaeda ehitati nagu eramaja

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidulikumateks puhkudeks kogunevad mudilased peasissepääsu lähedal asuvasse aulasse. Sinna paigutatakse ka spordivahendeid, nii et mitte nii pidulikel hetkedel on aula kasutusel võimlana.
Pidulikumateks puhkudeks kogunevad mudilased peasissepääsu lähedal asuvasse aulasse. Sinna paigutatakse ka spordivahendeid, nii et mitte nii pidulikel hetkedel on aula kasutusel võimlana. Foto: Kristjan Teedema

Üle saja mudilase hakkab septembrist toimetama majas, mille katust katab muruvaip ning mis saab osa tarbitavast elektrist päikesepaneelidelt.

Viimati ehitas Tartu uue lasteaia kaheksa aastat tagasi, kui Kummeli tänaval avas uksed Klaabu lasteaed. Nüüd on linn asja taas käsile võtnud ning juba lähikuudel saavad valmis Naerumaa lasteaia uus hoone Pepleri tänaval ning Kesklinna lastekeskuse juurdeehitis Akadeemia tänaval.

Mullu augustis nurgakivi saanud Naerumaa majas on ehitus sealmaal, et suuremad sisetööd on lõppjärgus ning juba sel kuul hakkab linn hoonet ehitajalt ruumide kaupa üle võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles