«Linnamaratoni väljakutse» soovib tuua rohkem noori jooksuradadele

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta Tartu jooksumaraton.
2016. aasta Tartu jooksumaraton. Foto: Margus Ansu / Postimees

Mai esimesel pühapäeval leiab aset 35. Tartu jooksumaraton. Sellest ajast alates korraldab klubi Tartu maraton kuus kuud kestva noortele suunatud kampaania, et tuua senisest rohkem noori jooksuradadele.

Linnamaratoni Challenge’iga on oodatud liituma 13–23-aastastest noortest koosnevad tiimid, kes peavad Tartu jooksumaratoni ja linnamaratoni vahelisel ajal lahendama mitmesuguseid aktiivse liikumisega seotud ülesandeid ning kajastama neid videote, fotode ja blogipostituste kujul.

Kampaania eesmärk on näidata, et liikumine võib olla ka lõbus ja meelelahutuslik tegevus, kui sellega ühendada erinevaid ülesandeid. 

Võistlus saab alguse 35. Tartu jooksumaratonil, millest peavad kõik kampaanias osalevad tiimid osa võtma. 

Vaheetappide parimatele tiimidele, kes selguvad hääletuse tulemusel, on ette nähtud auhinnad projekti koostööpartneritelt. Hääletuse tulemusena selguvad ka need kolm meeskonda, kes pääsevad kampaania viimasele vaatusele ehk Tartu linnamaratonile. Seal ootab parimaid võistkondi ees preemiapakett, millesse kuuluvad mitmesugused auhinnad. 

«Osalemise peale mõtlevatel noortel midagi karta ei tasuks, sest kõik vaheülesanded on lõbusad, loovad ja noortele jõukohased. Sellest projektist on noortel ainult võita meeldejäävaid kogemusi ja ägedaid auhindu,» märkis klubi Tartu Maraton projektijuht Oliver Kivimäe. 

Osalemiseks tuleb end kirja panna mõnele Tartu jooksumaratoni põhidistantsile, arvesse läheb ka kepikõnd. Meeskonna osalussoovist tuleb teada anda klubi Tartu Maraton koduleheküljel. Lisainfot kampaania kohta on leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles