Iga nädal põlevas Hiinalinnas hävis jälle kümmekond ehitist (1)

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiinalinnas pühapäeva varahommikul lõõmanud tulekahjus läks tuleroaks kümmekonna ehitise hulgas ka üks garaaž, kasutuks muutus seal olnud aiatraktor, millel oli kärugi taga. «Selle garaaži peremees on juba viis aastat surnud,» rääkis oma mahapõlenud aiamajakese juures tegutsenud mees.
Hiinalinnas pühapäeva varahommikul lõõmanud tulekahjus läks tuleroaks kümmekonna ehitise hulgas ka üks garaaž, kasutuks muutus seal olnud aiatraktor, millel oli kärugi taga. «Selle garaaži peremees on juba viis aastat surnud,» rääkis oma mahapõlenud aiamajakese juures tegutsenud mees. Foto: Margus Ansu

Viimase pooleteise kuuga on Raadi vana sõjalennuvälja külje all potipõllumeeste valdustes tuleroaks läinud paarkümmend aiamajakest ja garaaži, üks inimene on sisse põlenud. Politsei uurib põlengute põhjusi, ühtegi kahtlusalust veel pole. 

Viimati leegitsesid Põhja puiestee lähistel kõikvõimalikust materjalist kokkuklopsitud asumis kümmekond aiamajakest ja garaaži pühapäeva varahommikul. Sündmuskoht on nii suur, et seda pole maa pealt pildistades võimalik ühele fotole saada. 

Eile ennelõunal hõljus seal õhus tukiving, ühest põlenud garaažist paistis aiatraktor koos käruga, igal sammul oli maas metallist majapidamis­­esemeid ja plekitükke. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles