Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Näituste ülespanekut toetab kokakunst

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Tartu kunstnike liidu juhatuse esimees Markus Toompere tõi kunstnike maja taga õues küpsenud liha teisele korrusele kontorisse. Ja kontor sai isuäratavat lõhna täis. | FOTO: Kristjan Teedema

Anumasse on lõigutud õhukesi juurselleri-, fenkoli- ja porgandiviilakaid, lisatud jääsalatit, küüslauku õlis, pärlsibulat. See käib põhiroa, veiselihast tri-tip’i kõrvale. Välimus ja lõhn on nii isuäratavad, et kohemaid hakkavad süljenäärmed tööle. Sellised maitsvad toidud ei pärine restoraniköögist, vaid tulevad sööjate nina alla Tartu kunstnike liidule kuuluvas kunstimajas.

Edasi lugemiseks liitu tasulise Postimehega

Sul ei ole hetkel tellimust. Edasi lugemiseks telli Postimees!

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO PABERLEHE TELLIMUS
KUUPILET
5.99 € /kuu
TELLI KUUPILET
PÄEVAPILET
3.99 € /päev
TELLI PÄEVAPILET
Tagasi üles