Ülekäigurajal inimesele otsa sõitnud autojuht põgenes

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada
Ülekäigurada Foto: Peeter Langovits

Politsei otsib autojuhti, kes sõitis Tartus Narva maanteel Atlantise lähistel asuval ülekäigurajal otsa eakale jalakäijale.

Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus liiklusõnnetus 31. märtsi õhtupoolikul kella 21 ajal. Autoroolis olnud naine väljus pärast kokkupõrget sõidukist, vabandas eaka mehe ees ning jätkas seejärel oma teekonda. Ka sõidukilt löögi saanud vanem mees läks õnnetuspaigalt koju. Järgmisel päeval pöördus mees esmaabiks siiski TÜ kliinikumi, kus tal tuvastati vigastused ning seal viibib ta ravil tänini.

Politsei palub õnnetuses osalenud autojuhil asjaolude selgitamiseks politseiga ühendust võtta. Samuti on oodatud tähelepanelike inimeste vihjed ja info, mis aitaks välja selgitada õnnetuse täpsemaid asjaolusid ning inimesele otsa sõitnud autot ja selle juhti. Politseid abistav info palutakse edastada kas telefonil 730 8872 või meilitsi kaido.iste@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles