BC Tartu korvpallinoored said EYBLi kodusel etapil kolmanda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

BC Tartu U14 võistkond pidas möödunud nädalavahetusel oma viimased põhihooaja mängud Euroopa noorte korvaplliliigas (EYBL), kui Tartus võõrustati BS Riga/Jugla (Läti), DSN / Sporta Bode (Läti), SDJSOR Nr. 12 / Volgogradi (Venemaa), CSKA 2004 (Venemaa), Sykki (Soome) ja SKM-AVIVA (Leedu) võistkonda. Lisaks osales väljaspool arvestust BC Tartu U15 võistkond.

Kahel eelmisel etapil oli Tartu esindus teeninud kuus võitu ja neli kaotust. Koduse etapiga saadi juurde neli võitu ja ühe kaotuse, tasuks alagrupi kolmas koht. Tänu edukale viimasele etapile tagati järgmiseks aastaks koht kõrgemas divisjonis, mis oli ka meeskonna hooaja suurimaid eesmärke.

Nädalavahetuse mängud

BC Tartu –  SKM-AVIVA (Leedu) 42:69

BC Tartu – Volgograd (Venemaa) 49:29

BC Tartu – BC Tartu 2002 35:75 (tabelisse 20:0 võit)

BC Tartu –  Sykki (Soome) 72:46

BC Tartu – BS Riga/Jugla (Läti) 58:55

Meeskonna treener Olari Narits tõdes pärast turniiri rahulolevalt, et kõrgemasse divisjoni tõusmisega sai hooaja peamine eesmärk täidetud.

«Hooaega hinnates julgen poistele panna hindeks tubli viie pika miinusega, kaotused tulid meist tugevamate satside vastu, aga kõik enda tasemel mängud võitsime. Julgen öelda, et võtsime sellelt EYBLi hooajalt välja maksimumi, olen väga rahul,» ütles Narits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles