Otsustatud! 16 000 eurot läheb motokeskusele

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haaslava valla kaasava eelarve hääletamisel pooldas kõige rohkem inimesi Lange motokeskuse järgmise töö kaasrahastamist.
Haaslava valla kaasava eelarve hääletamisel pooldas kõige rohkem inimesi Lange motokeskuse järgmise töö kaasrahastamist. Foto: Margus Ansu

Haaslava valla kaasava eelarve hääletusel kogus kõige rohkem pooldajaid Lange motokeskus, mis saab hääletajate otsust mööda kardikeskuse ehitamiseks vallalt 16 000 eurot.

Haaslava vallavanem Priit Lomp teatas, et kogu märtsi valla kodulehel käinud kaasava eelarve hääletusel osales 207 vastajat. Pärast andmete kontrollimist läks arvesse 187 vastust, seega osales hääletusel pisut üle10 protsendi Haaslava valla elanikest.

Ülejäänud paarikümne vastaja hulgas olid nii mitu korda hääletanud ja need, kes ei ole ametlikult valla elanikud või polnud valiku tegemise ajal vähemalt 16-aastased.

Kaasava eelarve hääletusel oli Lange motokeskuse kardikeskuse ehituse kaasrahastamise poolt 52 hääletanut.

Lennundusmuuseumi eksponaatide arendamist pooldas 33, Priiuse seltsimaja lava rekonstrueerimist 29, Aardlapalu linnuvaatlustorni renoveerimist 28, Roiu ettevõtlusala detailplaneeringu koostamist 19, turvakaamerate paigaldamist avalikku ruumi 14, Aardla küla korvpalliplatsi renoveerimist 11 ja Mõra külamaja renoveerimist üks hääletaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles