Palamuse vallajuhi tool löödi kõikuma

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Persidski.
Rait Persidski. Foto: Jaanus Lensment

Neljapäeval peetud Palamuse vallavolikogu istungil esitasid opositsioonis oleva Paunvere valimisliidu liikmed umbusaldusavalduse vallavanem Rait Persidskile. Avalduses heideti vallavanemale ette, et ametialases suhtumises alluvatesse on üleolev ja end esile tõstev. 

«Vallavanem Rait Persidski ei pea vajalikuks kinni pidada vallavalitsuse töökorralduse reeglitest. Tänu temale on muutunud nii olukord vallavalitsuses kui ka ametiasutuste õhustik väga pingeliseks,» seisab umbusaldusavalduses.

Endine vallavanem, valimisliidu Paunvere liige Urmas Astel selgitas, et Persidski kandideeris eelmistel valimistel küll nende valimisliidu nimekirjas, kuid sellega neil koostöö õigupoolest ka piirdus.

Astel nentis, et valimisliit Paunvere on Palamuse vallavolikogus opositsioonis ja vähemuses, seega umbusaldus suure tõenäosusega läbi ei lähe. Palamuse vallavanemale esitatud umbusaldusavaldus läheb hääletusele aprilli lõpus korralisel volikogu istungil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles