Uut moodi kohalik poliitika: esmalt tõstavad vallajuhi palka, ja siis lasevad ta lahti (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva valla võimuliit läks lõhki. Koalitsioonipartner, praegune Jõgeva vallavolikogu esimees Tiit Lääne (vasakul) kirjutas läinud nädalal alla seitse ja pool aastat vallavanemana töötanud  Enn Kure (paremal) umbusaldamisele ning võib tema asemel ise sellesse ametisse asuda.
Jõgeva valla võimuliit läks lõhki. Koalitsioonipartner, praegune Jõgeva vallavolikogu esimees Tiit Lääne (vasakul) kirjutas läinud nädalal alla seitse ja pool aastat vallavanemana töötanud Enn Kure (paremal) umbusaldamisele ning võib tema asemel ise sellesse ametisse asuda. Foto: Eili Arula

Selle aasta algul heade töötulemuste eest palgalisa saanud Jõgeva vallavanemale Enn Kurele avaldatakse volikogu homsel erakorralisel istungil umbusaldust.

Aasta alguses sai Jõgeva vallavanem Enn Kurg 255 euro suuruse palgalisa. Toona sõnas vallavolikogu esimees, Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni kuuluv Tiit Lääne, et vallavanem on igati palgalisa ära teeninud.

Ent eelmisel neljapäeval peetud Jõgeva vallavolikogu istungil esitati Enn Kurele umbusaldusavaldus, millele on alla kirjutanud opositsioonis oleva Reformierakonna fraktsiooni ning koalitsioonis oleva IRLi liikmed. Umbusaldusavaldusel on ka aasta algul vallavanema palgatõusu põhjendanud volikogu esimehe Tiit Lääne allkiri. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles