Tartus alustati tänavaaukude parandamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavaaugud. Arhiivifoto.
Tänavaaugud. Arhiivifoto. Foto: Lauri Kulpsoo

Sel nädalal käivitas Tartu tänavate hooldusremondiga tegelev AS Tref asfalditehase ja alustas tänavaaukude parandamist. Esialgu tehakse teekatetel väiksemaid parandustöid, suurem hooldusremont algab nädala-pooleteise pärast, mil ka öised temperatuurid plusspoolele lähevad.

Ööpäevaringne plusskraadides temperatuur võimaldab tänavaaukude parandamisel kasutama hakata püsivamat asfaltbetoonsegu. Suuremate teetöödega on kavas alustada Väike-Turu ja Soola tänavate piirkonnas ning maikuu lõpuks peaks suurem osa tänavaaukudest parandatud saama.

Linnavalitsus palub sõidukijuhtidel teeremonti mõistvalt suhtuda, kuna sellega seotud liikluskorralduse muudatused võivad põhjustada ebamugavusi.

Endiselt oodatakse teateid ohtlikest tänavaaukudest ning lahtistest ja vajunud kaevukaantest linna heakorratelefonile 1789 või e-posti aadressile 1789@tartu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles