Tammeka toob Saksamaa tippklubi tulevikustaarid Tartusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schalkest on tuule tiibadesse saanud ka maailma üheks parimaks väravavahiks peetav Manuel Neuer.
Schalkest on tuule tiibadesse saanud ka maailma üheks parimaks väravavahiks peetav Manuel Neuer. Foto: AFP / Scanpix

Saksamaa tippklubi Schalke 04 kinnitas, et osaleb oma võistkonnaga aprillis Sepa jalgpallikeskuses toimuval kõrgetasemelisel noorteturniiril. Tartu JK Tammeka poolt korraldatavast Sepa Elite Cupist võtavad osa võistkonnad kogu Euroopast, osalemist on kinnitanud ka näiteks West Ham United Inglismaalt. Škoda karikatele mängitav 2005. aastal sündinud poiste turniir toimub 29. ja 30. aprillil Tartus Sepa jalgpallikeskuses.

«Tammeka siht on olla Eesti tippklubi ning see hõlmab endas ka noortele väga kõrgetasemeliste mängude koju toomist. Klubi arendab pidevalt oma välissuhteid ning see võimaldabki meil Tartusse tuua võistkondi nagu Schalke või West Ham,» räägib Tammeka tegevjuht Kristjan Tiirik.

Tartusse saabuvast Schalke akadeemiast on aastate jooksul välja kasvanud jalgpallimaailma suurnimed nagu Manuel Neuer, Mesut Özil ja Julian Draxler. West Hami akadeemiast on sirgunud aga Frank Lampard, Rio Ferdinand, Joe Cole ja Michael Carrick.

Turniiril on veel kolm vaba kohta ja osalejate lõplik nimistu selgub aprilli alguseks.

Lisaks Schalkele ja West Ham Unitedile on oma osalust kinnitanud teiste seas ka JK Tammeka, Nõmme Kalju, Tallinna JK Kalev, FC Riga (Läti) ja VJS (Soome). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles