Mälumängurid selgitavad kolmapäeval Tartu meistri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälumäng.
Mälumäng. Foto: Margus Ansu

Eeloleval kolmapäeval kell 18.15 algavad Omicumi suures auditooriumis viiendad Tartu lahtised meistrivõistlused üksikmälumängus. Küsimused on koostatud selliselt, et vastuseid suudavad leida needki, kes pole selle spordialaga varem tegelenud.

Tartu linna mälumängumeistri tiitlile oodatakse võistlema kõiki mälumänguhuvilisi. Mängus on 60 küsimust, neist paljud on seotud Tartu või Lõuna-Eestiga.

Ajusid ragistatakse 29. märtsil Eesti biokeskuse maja ehk Omicumi suures auditooriumis (Riia 23b–105) algusega kell 18.15.

Mängus osalemiseks on vaja enne registreeruda, mängusoovist saab kuni homme õhtuni teada anda meilitsil spaavle@gmail.com või telefonil 502 7746. Osavõtutasu on viis eurot, tudengitele kolm eurot ja õpilastele tasuta.

Eesti mõttespordi seltsi korraldatud Tartu lahtised meistrivõistlused üksikmälumängus peetakse tänavu viiendat korda. Varasematel aastatel on Tartu linna meistriteks pärjatud Tiit Naarits (2013, 2015, 2016) ja Matis Song (2014).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles