Loodus ootab, aga esmalt tuleb ilusad kohad talgutel puhtaks rookida

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlova selts puhastas läinud kevadel Siili tänava lähedal Emajõe ääres ühe osa kaldast. Koristamata ei saa seal läbi ka tänavu, uut prügi leidub.
Karlova selts puhastas läinud kevadel Siili tänava lähedal Emajõe ääres ühe osa kaldast. Koristamata ei saa seal läbi ka tänavu, uut prügi leidub. Foto: Kristjan Teedema

Aprilli teisel laupäeval korraldab Eesti kalastajate selts kogu Eestis veekogude kallastelt prügi koristamise talgud. See töö on kavas ka aprilli lõpus algaval Tartu suurel kevadpuhastusel.

Läinud kevadel puhastasid Karlova inimesed linnajao seltsi eestvedamisel Siili tänava lähedal Emajõe kallast, et rajada sinna väike rand. Tänavu kevadel paistab sealt palju rõõmsam pilt, kuid päris puhas see ala pole, rämpsu on kandnud nii inimesed kui tuul.

Karlova selts on juba teada andnud, et lööb kindlasti kaasa aprilli lõpus algavatel Tartu heakorratalgutel ning jätkab Jõe Prisma taga Emajõe ääres kalda korrastamist, teatas Tartu linnavalitsuse haljastus- ja puhastusteenistuse linnapuhastuse peaspetsialist Madis Tammeorg. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles