Nädalavahetus pani rusikad kihelema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikas. Pilt on illustratiivne.
Rusikas. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik / Postimees

Nädalavahetus möödus politseile Tartus ja Tartumaal töiselt nagu ikka. Tegutsesid nii lööma- kui pikanäpumehed.

Vägivallatsemised

25. märtsil sai politsei väljakutse Luunja valda eramusse, kus 32-aastane mees oli läinud kallale 52-aastasele naisele. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei.

Samal päeval sai politsei väljakutse Tartus Vallikraavi tänaval asuva baari juurde, kus turvatöötajad olid kinni pidanud kaks kaklejat. Esialgsetel andmetel lõi 22-aastane mees 20-aastast meest. Viimane viidi esmaabi andmiseks traumapunkti. Täpsemaid asjaolusid selgitatakse.

26. märtsil laekus politseile teade, et Nõo vallas lõi 42-aastane joobes mees oma 18-aastast poega ja 38-aastast abikaasat. Politsei viis mehe kainenema. Täpsemaid asjaolusid selgitatakse.

Samuti 26. märtsil sai politsei väljakutse Tartus Ülikooli tänavale ööklubi ette, kus esialgsetel andmetel löödi 24-aastast meest. Asjaolusid selgitatakse.

Vargused

24. märtsil avastati, et Tartus Kaunase puiestee maja trepikojast on varastatud oranži värvi lukustatud lastejalgratas BMX ja tumehall tõukeratas. Kahju on umbes 300 eurot.

25. märtsil laekus politseile teade, et Tartus Marja tänava korteris on ühelt mehelt võetud tema tahte vastaselt ära mobiiltelefon. Kahju on 370 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles