Tähtvere puhkepark ei pikendanud juhatajaga lepingut (1)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marti Viilu.
Marti Viilu. Foto: Margus Ansu

Tartu laululava ja Supilinna taga olevaid spordirajatisi haldava linna sihtasutuse Tähtvere Puhkepark juhi koht on konkursile pandud. Senise juhataja Marti Viilu töölepingut ei pikendata, ütles Tartu abilinnapea Tiia Teppan, kelle vastutada on spordi- ja kultuurivaldkond.

Teppan nentis rahulolematust senise juhataja töösaavutustega, näiteks statsionaarse kunstlumesüsteemi rajamise ettevalmistamisel, kuid ta jättis pikemate kommentaaride andmise nõukogu esimehele Toomas Kapile.

Kapp kinnitas kavatsust kuulutada välja konkurss juhataja leidmiseks järgmiseks kolmeks aastaks. Ta ütles, et Viilul oli tähtaeg juba mullu sügisel, ent siis otsustas nõukogu lepingut poole aasta võrra pikendada.

Nüüd aga on Kapi sõnul avatud konkursi kuulutamise põhjuseks see, et linnavalitsus ehk sihtasutuse üldkoosolek on väljendanud soovi, et Tähtvere puhkepark võtaks rohkem ülesandeid kui seni.

Kapp tõi välja, et linnas valmib hulganisti kergliiklusteid ja neid oleks vaja populaarsemaks muuta. Kapp sõnas, et sarnase suunitlusega sihtasutus Tartu Sport töötab hästi, Tähtvere puhkepargile tuleb aga ülesandeid juurde.

CV-online keskkonna kaudu käival konkursil tuleb juhikandidaadil esitada muu hulgas palgasoov ja viie aasta visioon Tähtvere puhkepargi arengust.

Kapp ütles, et senisel juhil Viilul on võimalik kandideerida. «Marti on teinud rohkem, kui välja paistab, ta pole edusammudest avalikult rääkinud,» sõnas Kapp.

Viilu ise ütles, et on kuulnud oma töö kohta nii kiitust kui etteheiteid, aga kavatseb kindlasti kandideerida. «Mitmed projektid on pooleli,» põhjendas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles