Millal passilauas järjekord on – see on täiesti ettearvamatu

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeva õhtul Tartu politseimaja teenindussaalis väga palju rahvast ei olnud. Aga päevad ei ole vennad.
Neljapäeva õhtul Tartu politseimaja teenindussaalis väga palju rahvast ei olnud. Aga päevad ei ole vennad. Foto: Kristjan Teedema

Kui minna uut ID-kaarti või reisidokumenti taotlema esmaspäeval või reedel ja see päev langeb kokku kuu alguse ehk palgapäevaga, tuleb varuda kannatust. Seda tuleb teha ka siis, kui minna ID-kaarti taotlema kuu viiendal või sellest järgmistel kuupäevadel – need on pensionide ja lapsetoetuste maksmise päevad.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri Tartu politseijaoskonna teeninduse vanem Angela Kahar kinnitas, et jah, esmaspäevad ja reeded on tõesti rahvarohked. 

Aga ka muude päevade hommikutel on enne uste avamist inimesi ootamas. Sel juhul avataksegi uksed 10 minutit enne kella üheksat, et inimesed pääseksid varakult fotoboksi pilti tegema. Nii püütakse vältida topeltsaba tekkimist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles