Vaksali tänav jääb juuni alguseni suletuks

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaksali tänav on üle kahe kuu liiklusele suletud.
Vaksali tänav on üle kahe kuu liiklusele suletud. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Seoses Vaksali tänava rekonstrueerimise ja sadeveetrasside ehitustöödega suleti alates tänasest kuni 2. juunini liikuseks Vaksali tänav Riia ja Tiigi tänavate vahelises lõigus.

Linnavalitsuse teatel tagab ehitaja kohalikele elanikele ja teenindavale transpordile juurdepääsuvõimaluse. Ümbersõidud toimuvad Pepleri tänava või Lembitu - Väike kaar - Näituse marsruutidel. Suuri ummikud tänava sulgemine vähemalt täna hommikul Riia-Vaksali pöördekohta ei toonud.

Vaksali tänaval ehitatakse välja sademevee kanalisatsioon, rajatakse uus valgustus, remonditakse sõidu- ja kõnniteed. Kahele poole tänavat tulevad 1,5 meetri laiused jalgrattarajad ning lisaks on kavandatud Näituse tänava ja Vaksali 12b parklani kulgev raudteeäärne eraldiseisev 4 meetri laiune kergliiklustee. Vaksalihoone esisele rajatakse esinduslik linnaväljak.

Suuremahulised teetööd kestavad Vaksali tänaval Riia ja Näituse tänava vahelises lõigus kogu suve ning need toovad kaasa mitmeid liikluskorralduslike muudatusi. Teetööde ajal on tagatud busside ja sõidukite ligipääs vaksalihoone ette Kuperjanovi tänava kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles