Minister lubab Lõuna-Eestisse rahasüsti

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika kaitsmine algab Narvast ja Setumaalt, rääkis kaitseminister Margus Tsahkna. Liitlasi tuleb tema sõnul hästi vastu võtta ja selleks tingimusi luua, kuid nüüd on aeg pöörata pilgud Lõuna-Eestisse, et arendada iseseisvat kaitsevõimet.
Ameerika kaitsmine algab Narvast ja Setumaalt, rääkis kaitseminister Margus Tsahkna. Liitlasi tuleb tema sõnul hästi vastu võtta ja selleks tingimusi luua, kuid nüüd on aeg pöörata pilgud Lõuna-Eestisse, et arendada iseseisvat kaitsevõimet. Foto: Margus Ansu

Lähiaastail saab kaitseministeeriumi keskseks ülesandeks 2. jalaväebrigaadi tugevdamine, milleks investeerib riik Lõuna-Eestisse ligi 90 miljonit eurot.

Kaitseminister Margus Tsahkna kinnitusel on kavas tugevdada 2. jalaväebrigaadi tulejõudu ning side- ja transpordivõimekust. Investeering puudutab ka tartlasi ja Tartumaad, sest hõlmab Tartus ja Luunja vallas paiknevaid kaitseväe üksusi. Tartust pärit ajateenijadki saavad väljaõppe Lõuna-Eestis.

Rohkem ajateenijaid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles