Galerii: Tartut külastav peaminister pandi kutsehariduskeskuses tordi kaunistamises proovile

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna viibib peaminister Jüri Ratas Tartus visiidil. Hommikul andis peaminister Miina Härma gümnaasiumis ühiskonnaõpetuse tunni. Pärast seda võeti suund Luunja vallavalitsusse, kus Ratas kohtus vallavalitsuse ja volikogu liikmetega.

Peaminister külastas veel Annelinnas asuvat päevakeskust Kalda, pärast mida suunduti Riigikohtu esimehe Priit Pikamäega lõunasöögile.

Pärastlõunal külastas Ratas Tartu kutsehariduskeskust, kus esialgu tutvustas koolipere peaministrile, mida kutsekoolis õpitakse: külastati nii õpperestorani kui ka näiteks õpikodasid, kus õpetakse pottseppasid. Pagarite ja kondiitrite õppeklassis panid aga õpilased ja õpetajad Eesti peaministri oskused proovile – Ratasele ulatati šokolaadiglasuuriga täidetud torbik, mille abil tuli tal tordipõhjale mälestuseks autogramm kirjutada.

Peale oskuste proovilepanemist andis peaminister Tartu kutsehariduskeskuses enam kui sajale õppurile loengu. Hiljem suundus Ratas koos meeskonnaga Raadile Eesti Rahva Muuseumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles