Peavõit! Tartumaa tüdruk laulis end televaatajate lemmikuks (1)

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud pühapäeva õhtul Eesti Televisiooni Laulukarusselli üldvõitjaks kuulutatud Krislin Sallo on siiani õppinud klaverit, kuid nüüd saab ta harjutama hakata ka auhinnaks saadud kitarri.
Möödunud pühapäeva õhtul Eesti Televisiooni Laulukarusselli üldvõitjaks kuulutatud Krislin Sallo on siiani õppinud klaverit, kuid nüüd saab ta harjutama hakata ka auhinnaks saadud kitarri. Foto: Kristjan Teedema

Eesti Televisiooni laste lauluvõistluse Laulukarussell üldvõidu pälvis telefonihääletusel Krislin Sallo, kes esitas finaalis oma lauluõpetaja Airi Liiva kirjutatud loo «Palve».

Eile keskpäeval pealinnast Tartusse jõudnud ning koos emaga bussilt otse Postimehe toimetusse tulnud Krislin Sallo sõnul tähendab Laulukarusselli võit talle väga palju. Eelkõige oli tal aga hea meel selle üle, et lõpphääletusel toetas teda sedavõrd suur hulk helistajatest – üle viiendiku.

«On ikka väga palju inimesi, kes mind toetavad ja tahavad, et mul hästi läheks,» lausus Ülenurme gümnaasiumi kolmandas klassis käiv 9-aastane Krislin. Ta kinnitas, et ei tundnud telekaamerate ees lauldes mingit hirmu. «Ärevust ja põnevust oli küll kogu aeg, aga närvilisust mitte. Kui sa hakkad laulma, siis unustad kõik muu ja keskendud ainult oma laulule.» 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles