Santos nüpeldas Levadia duubelrivistust

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Eesti jalgpalli esiliigas avas kolmandas mänguvoorus võiduarve Tartu FC Santos, kui Annelinna kunstmuruväljakul nahutati Tallinna FC Levadia duubelrivistust tulemusega 5:0.

Avapoolaeg lõppes Santose minimaalse 1:0 eduga, 14. minutil oli mänguskoori avanud Karl Rudolf Õigus.

63. minutil jäid külalised platsil arvulisse vähemusse, kui teise kollase kaardi teenis Martin Käos. Seejärel pani Santos püssid paukuma: 65. minutil tegi Alex Meinhard seisuks 2:0, 80. minutil tuli Karl-Erik Vidajalt 3:0, 86. minutil Õiguselt 4:0 ning Santose purustustöö viis 88. minutil lõpule Vidaja.

Teistel Tartu ja Tartumaa meeskondadel nii hästi ei läinud. JK Welco asus koduväljakul FC Kuressaare vastu Mikk Valtna 35. minuti tabamusest juhtima, ent seejärel tuli enda puurist välja koukida kolm palli. Tulemusega 3:1 saarlased matši ka võitsid.

FC Elva sõitis külla Tallinna JK Kalevile ja pidi vastu võtma 0:2 kaotuse.

Liigatabelis kerkis neli punkti kogunud Santos viiendaks, Welco on sama punktiarvuga seitsmes. Kõik kolm matši kaotanud Elva on viimasel ehk kümendal kohal. Juhib FC Flora duubelrivistus seitsme punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles