Raeplatsi kohvik Kapriis lõpetas tegevuse

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapriisi uksel paiknev silt teatab, et kohvik on suletud.
Kapriisi uksel paiknev silt teatab, et kohvik on suletud. Foto: Erakogu

Mõnda aega seisab Raekoja platsil paikneva kohviku Kapriis uksel silt, et kohvik-lounge on suletud. Samuti ei ole võimalik leida enam Kapriisi sotsiaalmeedia kontot, kus anti teada päevapakkumistest. Kustutatud on samuti kohviku kodulehekülg.

Praegu on aadressi Raekoja plats 9 esimesel korrusel paiknevate ruumide aknad kaetud kiledega ja kohviku ruumid on mööblist tühjaks veetud ning seal käib remont.

Kohviku Kapriis endine omanik Mike Lõhmus ütles, et Kapriisi aeg sai läbi. Lõhmuse sõnul mõtles ta pikalt, kas jätkab uue nimega või lõpetab tegevuse, sest tema sõnul oli kohvik liiga kaua olnud kaardil ja see koht vajas uut hingamist. Samuti oli tema kinnitusel raske leida kokkasid. 

Lõhmusele kuulub veel pubi 6teist kannu ja Võru tänaval Itaalia restoran Papa Carlos. Lõhmus lisas, et emotsionaalselt on tal nende kohtadega Kapriisist tugevam side ja nii otsustas ta tööd jätkata pigem seal. 

Tartu Postimehele teadaolevalt on Raekoja plats 9 ruumides asunud juba tegutsema pubide Pahad Poisid, Ristiisa ja Big Ben omanikeringi kuuluvad Jaan, Mart ja Kalle Tammeorg.

Kalle Tammeorg kinnitas, et tõepoolest rendileping sõlmiti üürileandjaga 8. märtsil ja ruumides käib juba tegevus, et õige pea avada seal uus koht. Kuna kõik on praegu väga varajases staadiumis, on Tammeoru sõnul veel vara rääkida, mis täpsemalt sinna tuleb ja millal avamist plaanitakse.

«Üritame midagi sellist teha, mida oleme siiamaani õppinud ja oskame teha. Kokteilibaari me ei tee,» lausus Tammeorg lisades, et kindlasti soovitakse uue kohaga kõigile konkurentsi pakkuda.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles