Maailma parim noor piloot kibeleb veele

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soorituste eest GT-15 ja JT-250 klassis maailma parimaks nooreks veemotosportlaseks valitud Tartus elav ja Ülenurmel koolis käiv Stefan Arand harjutab tasapisi ka Vormel 4 paadil. See on võistlusklass, kus ta soovib järgmisena end proovile panna. Uue võistluspaadiga said huvilised tutvuda hiljuti Tallinnas peetud meremessil.
Soorituste eest GT-15 ja JT-250 klassis maailma parimaks nooreks veemotosportlaseks valitud Tartus elav ja Ülenurmel koolis käiv Stefan Arand harjutab tasapisi ka Vormel 4 paadil. See on võistlusklass, kus ta soovib järgmisena end proovile panna. Uue võistluspaadiga said huvilised tutvuda hiljuti Tallinnas peetud meremessil. Foto: Margus Ansu

Stefan Arand, Ülenurme gümnaasiumi kaheksanda klassi noormees, on oma treeneri Henry Põvvati arvates täiesti tavaline teismeline. Üks asi teda teistest siiski eristab: nimelt on ta maailma parim alal, mis on Tartule varemgi au ja kuulsust toonud – veemotos.

Märtsi alguses kutsus prints Albert veemoto parimad traditsiooniliselt Monaco vürstiriiki galale. Esimest korda jagati seal välja ka maailma parima noore tiitel Junior Driver of the Year, mis kuulub nüüd noorele tartlasele. Koos tiitliga anti talle ka uhke klaasist karikas.

Algus motokrossis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles