Kes kuhu kooli läheb? Tõde hakkab selguma

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Lehtmäe elab Tamme kooli läheduses ega pidanud muretsema, kas tema tütar Marie Elisabeth ikka saab alustada kooliteed Tamme koolis või mitte. Tammelinna serva jäävates peredes on aga lapsi, kes peavad hakkama õppima Variku või Reiniku koolis.
Ülle Lehtmäe elab Tamme kooli läheduses ega pidanud muretsema, kas tema tütar Marie Elisabeth ikka saab alustada kooliteed Tamme koolis või mitte. Tammelinna serva jäävates peredes on aga lapsi, kes peavad hakkama õppima Variku või Reiniku koolis. Foto: Margus Ansu

Eile said tulevaste Tartu koolilaste vanemad linnalt pakkumise, millises koolis on nende lapsele eelolevast sügisest koht olemas. Endiselt on suurim tung Kesklinna ja Tamme kooli.

Tere tulemast Tartu Tamme kooli – seda sõnumit ootasid paljud Tammelinna pered pikisilmi. 122 tulevase koolijütsi vanemad võisidki eile kergemalt hingata, kui said teate, et nende lapsel on võimalus astuda sügisel Tamme kooli esimesse klassi.

Teiste seas sai eile sinna kohapakkumise ka kooli läheduses elav Ülle Lehtmäe, kelle tütar Marie Elisabeth alustab tänavu kooliteed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles