Uuenduskuuri läbinud Võru tänava Fasters avab taas uksed

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taasavatud Fastersis on 80 istekohta. Ruumid kujundas ettevõtte omanik Egon Vaiksaar
Taasavatud Fastersis on 80 istekohta. Ruumid kujundas ettevõtte omanik Egon Vaiksaar Foto: Sille Annuk

Homme kell 11.00  avab Tartus Võru tänaval remondijärgselt taas uksed Fastersi söögikoht. Uuenduskuuri läbi teinud Fasters laiub nüüd enam kui kolm korda suuremal pinnal ning ka menüü on varasemaga võrreldes oluliselt täienenud.

Varem oli Võru tänaval, Statoili kõrval asunud Fastersis letimüük ning mõnikümmend istekohta asusid vaid väliterrassil. Kes soovis Fastersi ruumides süüa, pidi leppima seinaääres asunud leti najal seismisega.

Nüüdsest on samas kohas avatud Fastersil kolm söögisaali, kus ühtekokku kaheksakümmend istekohta. Kevade edenedes avatakse seal taas ka paarikümne kohaga väliterrass.

«Kui varasemalt oli meil 150 ruutmeetrit pinda, siis nüüd asume viiesajal ruutmeetril,» märkis ettevõtte juht Egon Vaiksaar.

Lisaks ruumidele on oluliselt ka täienenud Fastersi menüü. Lisaks harjumuspärasele menüüle on Võru tänava Fastersis nüüdsest ka grillpuhvet.

«Kõik lihakraam tuleb meil otse söegrillilt,» kinnitas Fastersi omanik. Lisaks grilltoodetele on puhvetis iga päev saadaval ka kaks suppi.

Egon Vaiksaar selgitas, et endiselt on Fasters avatud ööpäevaringselt, kuid grillpuhvet tegutseb vaid ärpäeviti ja päevasel ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles