Iluvõimlejad naasid Riiast pronksmedalitega

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil VK Janika meistriklassi rühm.
Pildil VK Janika meistriklassi rühm. Foto: Indrek Kask

Võimlemisklubi Janika meistriklassi iluvõimlemisrühm osales läinud nädalavahetusel Riias rahvusvahelise (FIG) iluvõimlemisvõistluse Baltic Hoop  rühmakavade turniiril Ludmila Kachkalda Memorial Cup. Tartlaste sooritust hinnati pronksmedalivääriliseks.

VK Janika teatel osales iluvõimlemise rühmakavade turniiril Tartust meistriklassi iluvõimlemisrühm koosseisus Miina Solveig Muru, Kirsika Tätte, Kärolin Rentel, Kristiina Kingo ja Brigita Nõmmsalu. Osaleti kahe võistluskavaga, ühes kasutati viit rõngast ning  teises kolme palli ja kaht hüpitsat.

Finaalipäeval rõngakava kahjuks ebaõnnestus, kuid hüpitsa- ja palliharjutus tõi võistkonnale pronksmedalid. Viimati võisteldi veebruaris kodusel võimlemisturniiril Miss Valentine, kus sama kava eest saadi hõbemedalid.

Võistkonna tänavune peamine eesmärk on osaleda suveuniversiaadil Taipeis. Rühma valmistavad ette treenerid Evelin Daniel, Anna-Liisa Tamm, Grete Reimand ja Jelena Karpova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles