Jäärajasõit päädis külma suplusega

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eile õhtupoolikul sai häirekeskus teate, et Võrumaal sattus inimene vette, kelle pealtnägijad tõmbasid välja. Asja uurima minnes selgus, et inimene sõitis jääl autoga ja vajus koos sellega läbi jää.

Lõuna päästekeskuse teatel saabus väljakutse 13. märtsil kell 16.06 Rõuge valda Nursi külla. Sõiduauto oli läbi tiigijää vajunud. Kohale saabunud päästjad leidsid auto juurest selle omaniku, kelle selgitustest saadi teada, et jääl oli sõidetud juba eelmisel päeval. Sel korral nii hästi ei läinud.

Õnneks sai omanikust juht masinast ise välja ning pääses ehmatusega. Tema ülesandeks jäi auto (Nissan Primera väljalaskeaastaga 1990) jääaugust kätte saada.

Päästjad juhivad tähelepanu, et soojemate ilmadega muutuvad jääolud kiiresti ning isegi inimesel on osadel veekogudel käimine eluohtlik, rääkimata autoga jääl sõitmisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles