Akt kaoses tähendab ühtlasi akti kaoses (1)

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näituse üks korraldajaid Marin Laes tutvustab Liisa Kivimäe teost «Emade emadele. Kaevust» (2017), mille loomiseks on autor kasutanud papjeemašeed, bituumenit ja paberit.
Näituse üks korraldajaid Marin Laes tutvustab Liisa Kivimäe teost «Emade emadele. Kaevust» (2017), mille loomiseks on autor kasutanud papjeemašeed, bituumenit ja paberit. Foto: Sille Annuk

Mõned head aastad tagasi Tartu kõrgemas kunstikoolis samal kursusel õppinud maalitudengid said taas kokku, et Nooruse galerii keldriruumides kõrvutada oma nüüdseid loomingulisi suundumusi näitusel «Akt kaoses».

Nende sünniaastad on enamasti 1986–1988, kõige vanem on sündinud 1984. Teemat «Akt kaoses» on mõni neist käsitlenud kaosele omamoodi vastandades aktina, nagu näiteks Tanel Tolsting. Kuid akt tähendab ühtlasi toimingut.

Ühisnäitusel osalevad tema kõrval Kait Kipper, Liisa Kivimäe, Paavo Käämbre, Marin Laes, Jane Lappo, Vesta Naruski, Sandra Nihvelt, Maaria Treima ja Varje Õunapuu.

«Akti kaoses» saab vaadata Nooruse galeriis (Riia 11) 14. - 25. märtsini.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles