Rong peatub Kitsekülas, aga mitte Tabiveres (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene õhtune rong saabub Tallinnast Tabiverre kell 16.24 ning järgmine alles kell 19.06. Need tabiverelased, kes käivad ühissõidukiga Jõgeval tööl ning kelle tööpäev lõppeb kell viis, peavad koju sõitma bussiga või ootama ligi kaks tundi järgmist rongi.
Esimene õhtune rong saabub Tallinnast Tabiverre kell 16.24 ning järgmine alles kell 19.06. Need tabiverelased, kes käivad ühissõidukiga Jõgeval tööl ning kelle tööpäev lõppeb kell viis, peavad koju sõitma bussiga või ootama ligi kaks tundi järgmist rongi. Foto: Margus Ansu

Tabivere valla esindajad asuvad täna riigikogu majandus- ja maakomisjoni ühisistungil võitlema selle eest, et kiirrongid Tabivere jaamas peatuse teeksid.

Juba kolmandat aastat paluvad Tabivere valla esindajad Elroni juhtkonda, et ettevõte paneks kiirrongid ka Tabiveres peatama. Selle aja jooksul on Tabivere vallavalitsus ja kohalikud aktivistid vahetanud Elroni esindajate ja majandusministeeriumiga lugematul hulgal kirju. Kiirrongid sõidavad aga endiselt Tabivere jaamast üheksal korral päevas täiskiirusel mööda.

Eriti ajas Tabivere rahval harja punaseks asjaolu, et 2015. aasta lõpust peatuvad Tartu-Tallinna liinil sõitvad kiirrongid pealinnas lausa kolmes kohas. Lisaks Balti jaamale ja Ülemiste rongipeatusele peatuvad kiirrongid nüüd ka Pärnu maantee viadukti lähistel Kitseküla jaamas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles