Veider lavastus algab veidral ajal

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen lavastuses.
Stseen lavastuses. Foto: Johanna Anett Toomel

Esmaspäeval tulevad Genialistide klubis (Lai 37 taga) vaatajate ette Viljandi kultuuriakadeemia etenduskunstide tudengid lavastusega «Wonderland / Страна Чудес», mille veidra pealkirja ja veidra sisuga on kooskõlas imelik algusaeg: etendus algab 13. märtsil täpselt kell 19.13.

Dajana Zagorskaja on diplomilavastusena Oleg Titovi juhatusel kasutanud kirjandusliku alusena kaht teost – Lewis Carrolli «Alice Imedemaal» ja Aleksandr Puškini «Pidu katku ajal». Lisaks sellele on abiks olnud näitlejate elulood, arvamused, mõtted, vestlused ja esseed. Etenduses kõlab eesti, vene ja inglise keel.

Mängivad Karin Lamson, Märten Matsu, Jaune Kimmel, Martin Tikk, Stella Kruusamägi, Carl Henrich Pruun, Karl Robert Saaremäe, Tanel Ting ja Grete Jürgenson. Koreograafia on loonud Karl Kask ja Stella Kruusamägi, valguskujunduse Jari Matsi ja helikujunduse Vootele Ruusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles