Kääriku ihkab tõusta Eesti spordimekaks

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenenud Kääriku spordibaas peaks täielikult valmima aastaks 2020. Eskiisvaatel on taamal näha väliväljakud ja uus L-kujuline majutushoone ning paremas ääres uus spordihall. Esiplaanil on spordibaasi vanad hooned, mis saavad uue väljanägemise.
Uuenenud Kääriku spordibaas peaks täielikult valmima aastaks 2020. Eskiisvaatel on taamal näha väliväljakud ja uus L-kujuline majutushoone ning paremas ääres uus spordihall. Esiplaanil on spordibaasi vanad hooned, mis saavad uue väljanägemise. Foto: Arhitekt11 eskiis

Täna Dorpati konverentsikeskuses peetaval Fred Kudu 100. sünniaastapäeva konverentsil saab ülevaate ka Kääriku spordibaasi tulevikust ning allkirjastatakse hea tahte leping baasi arendamiseks.

Sihtasutuse Tehvandi Spordikeskus juhatuse liikme Kristjan Karise sõnul peab Käärikust saama järgmise nelja aastaga innovaatiline spordikeskus, kus treeningute kõrval tegeldakse ka tipptasemel spordimeditsiini ja teadusega.

Tartu ülikoolile kuuluva Kääriku spordibaasi uuendamine sai hoo sisse juba viis aastat tagasi, kui seda hakkas haldama sihtasutus Tehvandi Spordikeskus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles